Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Мамен Санчес

Мамен Санчес

Мамен Санчес е родена през 1973 г. и е трето поколение журналист. Завършила е информационни науки в Университета в Мадрид, както и история и литература в Сорбоната и в университетите в Лондон и Оксфорд. Има пет деца. Заместник главен редактор на популярното списание ¡Hola! и главен редактор  на ¡Hola!, Мексико.
Автор е на няколко романа: „Игра на дама“, „Слънчеви очила за дъждовни дни“, „С вкус на прясна лимонада“ и „Щастието е чаша чай с теб“, „Забранява се неверието в съдбата“. За романа й „Щастието е чаша чай с теб“ известната испанска писателка Ана Мария Матуте казва: „Отдавна не съм се забавлявала толкова, четейки книга“. Романът се превръща в бестселър в Испания и правата за него са продадени в редица европейски държави.
Но именно романът „С вкус на прясна лимонада“ носи международен успех на Мамен Санчес и й отваря пътя към голямата литература. Книгата е особено популярна в Италия, където веднага става бестселър.

 

Задай във възходяща посока
 • Каймакът на обществото

  Каймакът на обществото

  от Мамен Санчес

  Нормална цена: 14,95 лв.

  отстъпка -10%

  Промоционална цена: 13,45 лв.

  Каймакът на обществото е роман, който разкрива с хумор и остроумие недостъпния свят, за който обикновено четем в светските хроники.

 • Забранява се неверието в съдбата

  Забранява се неверието в съдбата

  от Мамен Санчес

  Нормална цена: 14,95 лв.

  отстъпка -15%

  Промоционална цена: 12,71 лв.

  Сесилия Дуеняс, главната героиня на този роман, не преживява най-добрия момент в живота си...

 

Задай във възходяща посока