Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Ключовите разговори

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  11,95 лв.
  ISBN: 9789542610243
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2011г.
  Страници: 280 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3100 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  • - Над два милиона продадени екземпляра
  • - Бестселър в повече от 20 държави
  • - 300 от 500-те най-успешни компании в света използват тези техники
  • - Предговор от Стивън Кови

   

  В живота на всеки човек има важни моменти, когато умението му да води диалог е поставено на изпитание. Независимо дали става въпрос за важен разговор у дома, на работното или на обществено място, на всеки му се налага да приложи на практика умението си да общува. За съжаление често в подобни моменти, когато най-много имаме нужда от самообладание, емоциите взимат връх и казваме и правим неща, за които после горчиво съжаляваме. Възможен е и друг сценарий - да се затворим в себе си и,чувствайки се огорчени и неразбрани,и не защитаваме позицията си. И в двата случая обаче пропускаме шанса да изложим гледната си точка, да изслушаме чуждото становище и да намерим взаимно приемливо решение на въпроса, породил конфликта.

  От тази книга ще научите как да трансформирате гнева и болката в конструктивен диалог. Авторите са изложили своите методи за ефективно общуване в логична последователност, надграждайки постепенно вече предложените техники, за да може читателят да получи представа за механизмите, които стоят зад успешната комуникация. В края на книгата са предложени и примерни трудни ситуации, които често възникват в професионалния или личния ни живот и възможни стратегии за излизане от тях.

  Кери Патерсън, Джоузеф Грени, Рон Макмилън и Ал Суицлър са основатели на VitalSmarts – новаторска организация за корпоративно обучение, консултирала повече от 300 от 500-те най-големи компании в света. През последните десет години е обучила повече от 600 000 души в света и е помогнала на компаниите да реализират значителни постижения чрез бързи, измерими и трайни промени в професионалното и личностното поведение на служителите.

  Кери Патерсън е създател на награждавани програми за обучение и ръководител на множество курсове за дългосрочна личностна промяна. През 2004 г. получава престижната награда BTY Mariott School of Management Dyer Award за забележителен принос в сферата на организационното поведение. Докторската си дисертация е защитил в Станфордския университет.

  Джоузеф Грени е уважаван лектор и консултант, който през последните двайсет години е създал и реализирал множество програми за корпоративна промяна. Той е съосновател на Unitus - организация с нестопанска цел, която помага на бедното население в различни райони на света да постигне икономическа самостоятелност.

  Рон Макмилън е търсен лектор и консултант. Той е съосновател на организацията Covey Leadership Center, в която преди време е заемал длъжността заместник-директор на отдел “Изследвания и развитие”. Работи както с ръководители от по-ниските управленски нива, така и с представители на висшия корпоративен мениджмънт на компаниите от класацията Fortune 500.

  Ал Суицлър е изтъкнат консултант и лектор, който е ръководил тренинги и управленски програми в десетки от най-успешните световни компании, фигуриращи в класацията Fortune 500. Преподавател в Центъра за управленско развитие към Мичиганския университет.

  "Тази революционна книга ми повлия дълбоко, мотивира ме и ме вдъхнови."

  Стивън Кови, автор на „Седемте навика на високоефективните хора”

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Ключовите разговори

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст