Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Малкият принц (Луксозна панорамна книга)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

37,90 лв.
ISBN: 9786191950430
Наличност: В наличност
Година: 2016г.
Страници: 66 стр.
Размер: 18х26
Тегло: 0.8000 кг.
Корица: твърда
Цветност: цветна
Език: български
 
Сподели
 

Анотация

За първи път луксозно панорамно издание на "Малкият принц" на български език. Прекрасно оформените с оригиналните илюстрации на автора страници сякаш оживяват пред  читателя, съчетавайки съвършенството на текста и изображенията.

Това е идеалният подарък за всички почитатели на безсмъртното произведение на Екзюпери.

Мнения на клиент

Шедьовърът на Екзюпери обогатен с помощта на въздействащи подобно триизмерни акварели Коментар от Константин
Когато първоначално видях, че е излязло това издание си помислих: "Какво чак пък толкова са измислили (а и направили!), за да продават незабравимата класика на Екзюпери вместо за пет-шест лева - за тридесет, че и отгоре!?!"
Да! Помислих си го! Но не останах само с мисълта, а като човек на действието реших да проверя! И като голям почитател на въпросната класика, в късния следобед преди Бъдни вечер, се запътих да открия книжарница Хермес. Направих го защото, след проверка на сайта и запитване по телефона, разбрах, че въпросната книжарница работи дори тогава. Е, в "Парадайс център" на бул. "Черни връх", но все пак работи!
И така - "око да види - ръка да пипне" - разгърнах страниците на изложената мостра. Първоначалната ми скептичност прерасна в детско вълнение, оттам в любопитство на художник, докато не премина през изследователска аналитичност и накрая се просълзих... Не, не прочетох книгата в книжарницата! Просто разлистих ВСИЧКИ страници и видях с какво старание и мисъл са раздвижени, във физическия смисъл на думата, всички илюстрации! Преживях нещо вълшебно в навечерието на Бъдни вечер! Подарих книгата на трима души - включително и на себе си! Струва си! Тази разходка беше едно от най-емоционалните изживявания в навечерието на Коледа! (Публикуван на 26.12.15)

Оставете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Малкият принц (Луксозна панорамна книга)

Как ще гласувате за този продукт?*
 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
РейтингВъведете текст