Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

С дъх на канела

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  14,00 лв.
  ISBN: 9789549395822
  Наличност: В наличност
  Година: 2007г.
  Страници: 326 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.2500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Джон Тайри е гневен, мързелив младеж, който попада в лоша компания и бързо се пропива. Не познава майка си, мрази баща си, накрая влиза в армията, за да избяга от миналото си. Савана Лин Къртис е ученолюбива, отличничка на випуска, ръководи организация за подпомагане на бездомните и умее да преценява човек по очите. Те са различни като морето и пясъка, а случайната им среща е бурна като рева на прибоя. Савана променя Джон, намира път към него и единствена успява да проникне отвъд стените, които е изградил около себе си. Докосването между жената с дъх на канела и Джон трае само миг, но оставя белег за цял живот.

  Всеки обикновен човек има своята необикновена история. Никълъс Спаркс умее да разказва тези истории, заредени с нежност и емоция, способни да развълнуват всяко поколение.

  Никълъс Спаркс е популярен в цял свят и неслучайно го наричат „хроникьор на човешката душа”. С шумен успех са приети филмите по неговите романи „Писмо в бутилка”, „Тетрадката”, „Незабравимата” и „Нощи в Роданте”. Екранизациите на „Последна песен” и „С дъх на канела” се появиха в киносалоните през 2010 г.

  Мнения на клиент

  Коментар от Nominaso.
  "С дъх на канела" безспорно е най-любимата ми книга на Никълъс Спаркс. Краят беше грабваш и оставащ без дъх, а едно от най-интересните неща беше да открия онова едно единствено изречение, което обяснява превода на заглавието на български. (Публикуван на 12.02.13)

  Коментар от Нели
  Не е лоша книгата, застъпва интересни въпроси, но книгите на Спаркс като че ли се котират по-добре като филми. (Публикуван на 06.02.13)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: С дъх на канела

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст