Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Близначките

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Виж откъс от книгата
  5,00 лв.
  ISBN: 9786191641390
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2014г.
  Страници: 328 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Те бяха еднакви във всичко, докато немислимото не ги раздели!

  Изолта и Виола са близначки. Неразделни като деца, те порастват и стават съвсем различни жени: Изолта пише за известно модно списание, има приятел фотограф и бляскав апартамент в Лондон, а Виола е отчаяна и нещастна и със сетни сили се бори със сериозно хранително разстройство.

  Какво се е случило преди години, за да преобърне живота на близначките и да ги тласне по така различни пътища в живота им на възрастни? Докато двете жени разплитат трагичните събития от едно лято, което никога няма да забравят, ужасяващи тайни от миналото се завръщат с драматична сила и заплашват да разбият съдбите им ...

  Пленителен разказ за повратните точки в човешкия живот, това е роман за необичайната връзка между близнаците, за тайните, които всички носим със себе си, и за тяхното понякога разрушително въздействие върху бъдещето ни.  

  „Тази книга оказва невероятно влияние върху читателите! Тя е хипнотизираща, има удивителна емоционална сила!“

  4 Star Review UK

  „Прекрасно написан роман за детството, натрапчивата природа на спомените и неразрушимата връзка между близнаците...  Завладяващ, емоционално наситен  психологически трилър.“ 

  Bookseller

   

  ***

  Саския Сарджинсън живее в Лондон, Великобритания. Израства с майка си, брат си  и сестра си в Съфолк, в малка къща насред борова гора. „Като деца“, казва тя, „живеехме в наша собствена приказка“. Родният Съфолк е истинското вдъхновение за писателката. Историята и в дебютния ѝ роман „Близначките“, и в следващия „Без теб“, се развива в родното място на Саския. Сарджинсън пише разкази и поезия, откакто може да държи молив, но ѝ отнема много време, за да повярва, че може да се отдаде изцяло на писателска кариера. Една от най-големите страсти на Саския Сарджинсън е тангото. Любовта ѝ към танца е толкова голяма, че се опитва да намери начин да го включи по някакъв начин в своите романи. 

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Близначките

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст