Количка 0
0,00 лв.

Комплект работни листове по български език за 5. клас (Булвест 2000)

От: Ангел Петров, Мая Падешка, Мариана Балинова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОТ51
Раздел: 5-ти клас
7,90 лв.

Помагалото е разработенo  съобразно новата учебна програма на МОН и предлага интересни текстове и разнообразни упражнения към тях, чрез които подпомагат обогатяването на знанията на учениците за съвременния български книжовен език.

Раздел: 5-ти клас

Помагалото е разработенo  съобразно новата учебна програма на МОН и предлага интересни текстове и разнообразни упражнения към тях, чрез които подпомагат обогатяването на знанията на учениците за съвременния български книжовен език. Решаването на задачите за редактиране и за създаване на текстове са насочени към усъвършенстване на уменията на петокласниците да общуват н различни речеви ситуации.

Съдържанието на помагалото е разпределено в пет раздела, като за всяка тема от учебното съдържание в учебника е разработена тема в помагалото, която съдържа комплект от задачи и упражнения. В края на упражненията към всяка тема има седем тестови задачи, решаването на които показва равнището на овладените знания.

Всяка тема е разработена на две страници и може да бъде използвана както за самопроверка от ученика, така и за проверка от страна на учителя.

Помагалото е разработено по такъв начин, че работата се извършва само на страниците му, без да се налага използването на друга тетрадка.

Раздел: 5-ти клас
Повече информация
ISBN 9789541809686
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 104
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект работни листове по български език за 5. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг