Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Една романтична съвременна приказка, която ще ви плени още от първите страници

Публикувано на 14.08.2017 от adm 0 коментара

Малкото име на щастието“ е романтична съвременна приказка

на искрен и наивен разказвач,

в когото ще се влюбите от първата страница!

malkoto ime na shtastieto_print

Очаквайте на 17 август!

За авторката

20527483_10213957865524821_247544275_n

Мария Женет е родена през 1983 година в Саламанка, Испания, където работи като журналист във вестник El Día de Salamanca. „Малкото име на щастието“ е третата й книга. Първият й роман, който публикува самостоятелно в „Амазон“, става популярен в социалните мрежи и се радва на много положителни читателски отзиви. Вторият роман, който е своеобразно продължение на първия, също има голям успех.

„Малкото име на щастието“ ще излезе в България на 17 август.

За „Малкото име на щастието“

Reklamna stoika Goosebumbs

Нико е автор на една успешна детска книжка, но от години не е написал нищо добро. Прекарва времето си в китно френско градче, като се опитва да прави приятелите си щастливи. Известно време живее охолно, но постепенно затъва в дългове. За да изкара допълнително пари, се премества в столицата, наема малка прашна мансарда и работи почасово в метрото.

В Париж той се сприятелява с чудаци, за които е готов на всичко. Те пък се притесняват, че личният му живот куца и че няма идеи за нова книга. Един ден Нико забелязва тъжно момиче да рисува в метрото. Преди да се качи на влака, тя смачква листа и го пуска на перона. Нико взема захвърлената рисунка и от нея му хрумва сюжет за нова приказка. Така мистериозното момиче от метрото го предизвиква да се посвети на най-важната си задача: да намери собственото си щастие.


Тази публикация се намира в Без категория, Любопитно, Новини начална

Коментари