Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Любимата книга на България за 2016 г. гостува на любимата книжарница на България за 2016 г.

Публикувано на 16.06.2017 от adm 0 коментара

Любимата книга на България гостува

на любимата книжарница на България!

 

Babo razkaji flaer VRACA

Всички почитатели на Ивинела Самуилова във Враца ще могат да се срещнат с нея на 22 юни (четвъртък) от 17,30 ч. в книжарница „Приятели“, ул. „Никола Войводов” № 9 , където ще се състои представянето на „Бабо, разкажи ми спомен“.

Заповядайте!

 

Ивинела Самуилова е една от най-четените съвременни български писателки

kifla-print

В последните години творбите на Ивинела Самуилова се превърнаха в едни от най-търсените на родния пазар. Книгите й са отличени с най-важната от всички награди – с любовта и признанието на читателите. Благодарение на тях романите й „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш, пътнико?“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“. Романът „Жената, която търсеше любовта“ бе удостоен с приза „Носител на всенародната любов“ в конкурса „Копнеж по човечни книги“. „Гатанки от небето” зае четвърто място в литературната надпревара „Любима книга на България” за 2015 г. Последната й книга „Бабо, разкажи ми спомен“ спечели в конкурса „Моята любима книга“ 2016 г.

 

Самите читатели определят книгите на Ивинела като завладяващи, жизнеутвърждаващи, пробуждащи, преобразяващи… Вероятно защото веруюто на авторката е, че хората нямат нужда от поучения, а от вдъхновение за живота.


Тази публикация се намира в Без категория и беше тагната с Ивинела Самуилова, жената която търсеше любовта, Животът може да е чудо, Гатанки от небето, Бабо разкажи ми спомен

Коментари