Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

На книжния пазар излиза нова трилогия от Нора Робъртс - „Пазителите“

Публикувано на 28.07.2016 от adm 0 коментара

Първа книга от новата трилогия „Пазителите“!

За книгатаNORA ROBURTS - Ognenata zvezda-print

Някога, много отдавна, в свят отвъд нашия три богини се събрали да приветстват новата си кралица. Дарили я с три звезди: огнената, ледената и водната, които да разпръскват любов и светлина. Господарката на мрака Нереза обаче направила зла магия – един ден звездите да паднат от небето. За да се слеят мракът и светлината и да настъпи краят на света.

Саша Ригс е талантлива художничка, която превръща кошмарите и виденията си в картини. Тя живее и твори в уединение, далеч от шума на големия град. Виденията й я отвеждат до гръцкия остров Корфу и там тя среща ирландския илюзионист Бран Килиан – харизматичния мъж от сънищата й, предопределен да бъде неин любим. Саша притежава и друга необикновена дарба – да долавя чувствата на хората. Тя усеща, че Бран не е този, за когото се представя, но въпреки това се влюбва в него.

На окъпания от слънцето остров Саша и Бран се запознават с археоложката Райли, пътешественика Сойер, майстора на меча Дойл и красивата, но самотна Аника. Те са тръгнали по следите на огнената звезда, която според древната легенда е скрита между земята и морето. Само потомците на богините могат да я намерят и да спасят света...

За авторката

nora_robers

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 200 романа с общ тираж 500 милиона екземпляра. Нейни заглавия присъстват постоянно в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за бестселъри и често я оглавяват. Робъртс е първият автор, намерил своето почетно място в Американската асоциация на авторите на романтични четива.

Неочакваните обрати, любовната страст, енергичното действие и криминалната нотка превръщат всеки неин роман в тотален хит.

На въпроса коя от собствените й книги й е любима, Нора с усмивка отговаря: „Тази, която се продава“.

 

Отзиви на критиката:

Нора Робъртс е любимата авторка на Америка“ – Ню Йоркър

Нора Робъртс безспорно е майсторка на словото!”— Лос Анджелис Дейли Нюз


Тази публикация се намира в Новини начална и беше тагната с книга, трилогия, Нора Робъртс, пазителите, огнената звезда

2 Responses to На книжния пазар излиза нова трилогия от Нора Робъртс - „Пазителите“

Коментари