Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

BOOK DAYS с до 40% отстъпки, подаръци и срещи с български автори в книжарница "Хермес", Варна!

Публикувано на 26.06.2017 от adm 0 коментара

Новата книжарница „Хермес“ в град Варна ще бъде официално открита на 29 юни.

BOOK DAYS с до 40% отстъпки, подаръци и срещи с български автори

очакват посетителите ни!

 

BOOK Day_FB Varna-post

На 29 юни (четвъртък) от 18,00 ще се състои официалното откриване на новата книжарница „Хермес“ в град Варна. Тя се намира в центъра на града – на бул. „8-ми приморски полк“ № 55.

Специални гости на откриването ще бъдат големият белетрист, фолклорист и преподавател – проф. Анчо Калоянов, носител на националната награда „Христо Г. Данов“ 2017 за цялостен принос, и проф. Иван Станков. Събитието ще бъде отбелязано с премиера на книгата „Анчо Калоянов. Литературна анкета“.

С тази премиера откриваме и „литературните четвъртъци“, които Издателска къща „Хермес“ ще провежда в книжарница „Хермес“, Варна през летния сезон.

Освен срещите с обичани български автори, книжарница „Хермес“ обявява и BOOK DAYS (КНИЖНИ ДНИ) с големи намаления на 29 и 30 юни. 40 избрани заглавия ще се продават с 40 % отстъпка. Всички книги на Издателска къща „Хермес“ ще бъдат с 30% отстъпка от коричната цена, а останалите артикули – с 20%. Всеки клиент, направил покупка над 30 лв., ще получи подарък.

Работното време на книжарницата е от 9,00 до 19,00 часа.

Заповядайте в новата книжарница „Хермес“!

Вярваме, че нейната ключова локация, голямото разнообразие от заглавия и артикули и топлото отношение на служителите, ще я превърнат в предпочитано място за любителите на книгите във Варна.

Нека заедно поставим началото на едно вълнуващо книжно лято!


Тази публикация се намира в Без категория и беше тагната с анчо калоянов, анчо калоянов литературна анкета, иван станков, book days

Коментари