Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Шепотът на сенките - книга 1 (Полетът на дракона)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,95 лв.
  ISBN: 9789542615385
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 336 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Първа част от поредица „Полетът на дракона“

  Американецът от немски произход Пол Лейбовиц някога е бил амбициозен бизнес консултант, всеотдаен баща и любящ съпруг. След трийсет години в Хонконг обаче той изживява огромна лична драма и се разделя с жена си. Пол се изолира от социалната си среда и заживява в почти пълно усамотение на остров Лама. Влюбената в него Кристин се опитва да го върне към живота, но той няма сили да загърби миналото.

  По време на едно от редките си пътувания до Хонконг Пол се запознава с американката Елизабет Оуен. Трийсетгодишният й син Майкъл, крупен инвеститор, е изчезнал безследно и отчаяната майка се нуждае от помощ. Въпреки че не желае да напуска острова и да се сблъсква с многолюдната тълпа в мегаполисите, Пол откликва на молбата й. Обръща се за съдействие към дългогодишния си приятел, полицейския детектив Джан. Трупът на Майкъл е открит, но китайското правителство прави всичко възможно да прикрие престъплението, за да не навреди на икономическите връзки със САЩ. Джан обаче подозира, че зад убийството се крие нещо повече, и започва свое собствено разследване.

  Пол се оказва въвлечен в неравностойна борба с китайските власти и собствените си демони.

  Мнения на клиент

  книга Коментар от Тоня
  Добре започва книгата, но преведете и втората част. (Публикуван на 24.03.17)

  докосване до душата Коментар от екатерина
  Този автор не е за всеки. Той има стойност за хората, които са стигали дъното на собствения си ад. Които познават и са могли да понесат силата на болката и страданието и нейното пречистващо въздействие, от което се ражда истината и се докосваш до Бога вътре в теб! За всички останали да - това е поредната художествена история или красива любов, която съществува само по книгите. Но богатството на душевността на всеки, определя нивото и степента, в които ще бъде докоснат от този автор. (Публикуван на 12.05.16)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Шепотът на сенките - книга 1 (Полетът на дракона)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст