Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Синове на джихада

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нормална цена: 12,95 лв.

  отстъпка -50%

  Промоционална цена: 6,47 лв.

  ISBN: 9789542611394
  Наличност: В наличност
  Година: 2014г.
  Страници: 320 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3050 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Членовете на отряд №9 се намират в заплетена ситуация. На пръв поглед рутинната задача да проследят заподозрян в злоупотреба с власт офицер се оказва далеч по-сложна. След като хората на полковник Иванов задържат офицера, семейството му е намерено зверски убито. Бързо става ясно, че в тихото и спокойно градче Пятигорск върлува банда кръвожадни престъпници. Но кои са те и какво целят, никой не знае. Мотивите за действията им са неясни дори за опитните бойци от отряд №9.

  Докато разследващите градят версии, неуловимите престъпници продължават с наглите си безчинства. Те дори успяват да ликвидират няколко души от специалните служби в базата на местната войскова дивизия. Освен това от ареста изчезват трима следствени, сред които и офицерът, задържан за злоупотреби. Събитията предизвикват истинска суматоха сред бойните части. За отряда на полковник Иванов обаче има само един път за действие: да намерят врага и да го обезвредят на всяка цена. Те няма да се спрат пред нищо, защото за тях успехът на тази мисия е въпрос на чест.

  Мнения на клиент

  Отряд № 9 Коментар от Върбина Ганчева
  Книгите са убийствени. Няма клишета и предвземки. Под линия има бележки с документални факти за всяко коментирано събитие. Погледът към чеченската война е на истински участник в нея , макар и художествено интерпретиран, но се вижда, че истината няма нищо общо с официално разпространената позиция на световните медии. Всичко може да се обобщи с думите на единия от бойците на Отряд № 9 ,че войната е необходим източник на печалба за племенните вождове на нохчите и те не могат без Русия, но руският народ не бива да живее с тях. (Публикуван на 14.09.13)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Синове на джихада

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст