Количка 0
0,00 лв.

Тетрадка по география и икономика за 7. клас (Булвест 2000)

От: Р. Пенин, В. Стоянова, Д. Желев

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОТ71840
Раздел: 7-ми клас
6,90 лв.

Задачите от учебната тетрадка могат да се използват за затвърдяване на наученото в края на часа, за оценка на самостоятелната работа на учениците в часовете за самоподготовка или вкъщи. 

Раздел: 7-ми клас

Учебната тетрадка по география и икономика за 7. клас е разработена с цел да помогне на учениците за придобиването на ключови компетентности чрез овладяване на знания, умения и отношения, свързани с формирането на основите на географската култу­ра за заобикалящото пространство на глобално и регионално ниво – география на континента Евро­па, Балканския полуостров и България, като част от общата култура на учениците.

В учебната тетрадка са включени и тематични тестове за самоконтрол (контрол) – след изучаване на континента Европа, Балканския полуостров, България. Предложена е система за самооценка – скала за оценяване. Отчитайки възрастта на учениците, авторите са се постарали да включат и задачи от игрови тип – буквословици, кръстословици, анаграми и др. Забавните кръстословици в обобщителните уро­ци са възможност за оценяване на знанията на учениците.

Задачите от учебната тетрадка могат да се използват за затвърдяване на наученото в края на часа, за оценка на самостоятелната работа на учениците в часовете за самоподготовка или вкъщи. Тя е ценен помощник на учениците при формиране и обогатяване на географските им компетентности.

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9789541812815
Цветност черно/бяла
Издател Булвест 2000
Корица мека
Брой страници 68
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тетрадка по география и икономика за 7. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг