Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Тунел, Светлина... и още нещо!

Разгледайте изображенията в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Нормална цена: 12,00 лв.

отстъпка -15%

Промоционална цена: 10,20 лв.

ISBN: 9789547500150
Наличност: Не е наличен
Година: 2008г.
Страници: 392 стр.
Размер: 13х20
Тегло: 0.2900 кг.
Корица: мека
Цветност: черно/бяла
Език: български
 
Сподели
 

Анотация

Книгата ви предлага доказателства и информация за непрестанната помощ и влияние над нас от страна на Духовния свят. Обяснява се защо се случват някои неща и наистина ли сами ръководим живота си. Защо ни сполетяват загуби, болести и беди. Разглеждат се влиянието, действието и механизмите на "Закона за Кармата и Възмездието".

Намираме се в Космически цикъл на ускорен преход към по-фино, по-високо ниво на съзнанието и на изчистване на кармичния си товар. Започнал е цикъл на повишаване вибрациите на физическия свят. Фините светове са реалност, която повече не може да бъде отхвърляна, а контактите с Духовния свят са ежедневие. Небето и Земята се докосват непрестанно.

Авторката предлага конкретна информация за вечността на живота на базата на своите лични контакти със създания от света на фините енергии. Тя ви запознава със заниманията в Духовния Свят на тези, които са си отишли преди нас. Умирането е невъзможно въпреки тленността на физическото ни тяло. В замяна на него придобиваме нов опит, а това е и една от мистериите на Бог.

Висшето Духовно Същество Крион, отговарящ за настройката на магнитната решетка за Земята, лично е продиктувал на авторката Даровете от Светия Дух и Вселената, предназначени за цялото човечество. Те имат за цел да ни подпомогнат и облекчат кармичния ни път.

Според неколкогодишни наблюдения и отзиви на читатели, Даровете-импланти действат. Те променят тежки ситуации, подобряват здравословното ни състояние, бизнеса, взаимоотношенията между хората и т.н. Възползвайте се от тях!

Мнения на клиент

отвъдният свят Коментар от юлия
Мистерията е огромна... (Публикуван на 08.10.13)

Оставете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Тунел, Светлина... и още нещо!

Как ще гласувате за този продукт?*
 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
РейтингВъведете текст