0

Вашата календарна 2014

Разгледайте изображенията в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Нормална цена: 6,00 лв.

отстъпка -15%

Промоционална цена: 5,10 лв.

ISBN: 9789549873818
Наличност: Не е наличен
Година: 2013г.
Страници: 240 стр.
Размер: 13х20
Тегло: 0.2500 кг.
Корица: мека
Цветност: черно/бяла
Език: български
 
Сподели
 

Анотация

2014 е годината на Нептун, подвластна на вибрация 7. През годината е засилена изявата на Духовното начало, чувствителността към чуждите болки и проблеми, умението да бъдем състрадателни. Стремежът ни да бъдем компромисни често ще ни подтиква към компромиси в наша вреда.

Нептун е планета, повлияваща цяло поколение, заради продължителността й на престой в един и същ зодиакален знак. Нептун управлява историческите събития, случили се в годините, в които властва планетата. Създава хора, готови да развиват своите творчески, духовни, интелектуални и интуитивни способности, но и такива, които се опитват да избягат от себе си и света, в който живеят. Позволява ни, от една страна, да проникваме с лекота в болките и проблемите на другите хора, а от друга - да ни е трудно да отсеем реалността от фантазията. Подтиква ни да помагаме, но и да постигаме целите си по нечестен начин. Засилва нашата вяра, че мечтите могат да бъдат претворени в реалност, и ни дава сили да го докажем.

Дали ще успеем да поставим началото на нашата духовна промяна сега, след като Нептун е на своя трон в Риби? Дали ще съумеем често да се вглеждаме в себе си, да осъзнаем грешките си и най-важното - да се опитаме да ги коригираме? Не е изключено отговорът да е отрицателен заради действията ни, предизвикани на пръв поглед от истина, но привидна, прикриваща планирана измама. Мнозина ще бягат от проблемите, като се крият в алкохолното и наркотично опиянение и даже като посягат сами на живота си.

Светлана Тилкова - Алена

Оставете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Вашата календарна 2014

Как ще гласувате за този продукт?*
  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
РейтингВъведете текст