Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

21 дни да промениш живота си

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  25,00 лв.
  ISBN: 9786197426014
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 536 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Единственото, за което съжаляваме, е, че болестта рак ни Пробуди.
  Вярваме, че Пробуждането може да се случи и когато не си болен. Вярваме…

  Посвещаваме тези 21 дни на всички вас, които в даден момент от вашия Живот сте чули „Имате рак.“.
  Посвещаваме тези 21 дни и на вас, които в даден момент от вашият Живот сте чули „Имам рак.“.
  Посвещаваме тези 21 дни и на вашите семейства, които с разбиране и вяра прегръщат вашите решения в дно с тяхното съгласие или не.
  Посвещаваме тези 21 дни на липсата на страх…

  ***

  "СТРАСТ! Това е единствената дума, с която искам да опиша тази книга. Страстта съпътства всяка споделена история, всяка препоръка, всеки неудобен въпрос. За каква страст става дума? – ще попитате. За онази, изконната – за страстта към Живота. Истинската, съпреживяната от хора, преминали през ада на диагнозата „рак“ и успели да я победят. Не познавам по-влюбени в Живота хора от Ади и Милен. Ако сте готови да се потопите в тази страст към ЖИВОТА, ако сте готови за ПРОМЯНАТА, тази книга е за вас!"

  - Гергана Ташкова

  "21 дни, за да промениш ЖИВОТА си! Възможно ли е само за 21 дни? Кое е това нещо на света, което е способно да те промени? Има ли изход? Възможна ли е победата? Отговорите на тези въпроси са точно в тази книга! Точно в тази история за Любовта към Живота и за изборите, които всеки човек прави и които винаги имат значение. Избори, които изкореняват вредните навици и посяват семената на Здравето. Тази книга е разказ за ПОБЕДАТА над Матрицата и за възможността да бъдеш пълноценен човек."

  - Радослава Кафелова

  "Аз също се боря за победа над моята болест. Онази, която сам поканих и отгледах в моя дом – моето тяло. Аз не съм просто обнадежден, а напълно сигурен, че победата е възможна. Ади и Милен ме снабдяват с онази доза кураж, от която имам нужда в този даден момент от своя живот, за да живея достойно дните си на човек и личност. И тази тяхна книга е не просто четиво, а четиво за осъзнаване и пробуждане. Време е!"

  - Боян Петков

  "Тази книга… тя ме накара да повярвам, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО без оправдания, без отлагане и без страх. Аз се променям. Всеки ден. По много. Защото разбрах, защото осъзнах, защото се пробудих за пълноценен живот в Здраве и щастие."

  - Лея Борисова

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: 21 дни да промениш живота си

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг