Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Adobe Photoshop CC: Официален курс на Adobe Systems

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Adobe Photoshop CC: Официален курс на Adobe Systems

  издател: АлексСофт
  40,00 лв.
  ISBN: 9789546562777
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2014г.
  Страници: 456 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.5000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Официалният курс на Adobe Systems е световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер, която ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение.

  Книгата съдържа 14 урока и обхваща основните теми за усвояване на Adobe Photoshop, като осигурява многобройни съвети и техники, които ще ви помогнат да работите по-продуктивно с програмата. Можете да прочетете цялата книга последователно от началото до края, или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

  За да ползвате тази книга се нуждаете от програмата "Adobe Photoshop CC" за Windows или Mac OS. (софтуерът не е включен към книгата). "Официален курс на Adobe Systems" не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на Adobe Photoshop CC.

  Файловете за упражненията към уроците от книгата можете да изтеглите от страницата на тази книга в сайта на издателство "АлексСофт".

  "Официален курс на Adobe Systems" е без съмнение най-добрият учебен материал на пазара. Включено е всичко, от което се нуждаете, за да усвоите програмата: ясни обяснения, указания стъпка по стъпка и файлове за практически проекти."

  Барбара Байндър, Сертифициран преподавател
  по продуктите на Adobe Rocky Mountain Training

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Adobe Photoshop CC: Официален курс на Adobe Systems

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг