Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Алиса в Огледалния свят (мека корица)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  19,95 лв.
  ISBN: 9786197448269
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 112 стр.
  Размер: 23х33
  Тегло: 0.6000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Вълшебството на красивите илюстрации идва отново при вас с книгата „Алиса в Огледалния свят“ във вида на оригиналното италианско издание и с незабравимите илюстрации на италианския майстор художник Либико Марайа. 

  В това издание представяме творчеството на трима признати майстори:
  - Луис Карол- Луис Карол е псевдоним на британския писател и математик Чарлс Лътуидж Доджсън (1832 – 1898). Най-известните му произведения са „Алиса в Страната на чудесата“ и „Алиса в Огледалния свят“. 
  Написани са за момиченцето Алиса Лидел – дъщеря на декана на колежа, в който писателят е преподавал. 
  Фантазията и остроумните каламбури в двете книги спечелват почитатели в цял свят и ги превръщат в световна класика за деца и възрастни.

  - Либико Марайа -  Италианският художник Либико Марайа е илюстрирал всепризнати шедьоври на литературата за деца, създавайки сцени с рядка живописна красота. Като майстор илюстратор притежава способността точно 
  да се придържа към съдържанието на текста и великолепно да го допълва. Творчеството му има международна известност – илюстрираните от него книги са познати и обичани в целия свят. „Алиса в Страната на чудесата“ и „Алиса в Огледалния свят“ с неговите илюстрации се издават в България за първи път.

  - Светлана Комогорова-Комата - Тя е сред най-известните преводачи на книги и филми в България. Превежда интересни автори като Тери Пратчет, Дъглас Адамс, Робърт Шекли,  А. А. Милн и др. Обича предизвикателствата. Има много таланти, свежо чувство за хумор и разностранни интереси. Нейният превод на двете книги за Алиса е един от най-добрите. Създаден е в сътрудничество със Силвия Вълкова, също известен преводач от английски и немски език.

  Нека тази книга, изпълнена с невероятни приключения, ви донесе много вълнуващи мигове!

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Алиса в Огледалния свят (мека корица)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг