Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Атлас на дните - книга 4 (Домът на мис Прегирин за чудати деца)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Атлас на дните - книга 4 (Домът на мис Прегирин за чудати деца)

  от Рансъм Ригс
  издател: Бард
  29,99 лв.
  ISBN: 9789546559012
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 448 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.4000 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Нови тайни, разкрития, загадки... Залогът е по-висок от всякога!

  Нещата започват да стават твърде... чудати.

  След като се справя с чудовищната заплаха, която едва не унищожава чудатия свят, Джейкъб Портман се връща във Флорида, където е започнала неговата история.

  В компанията на мис Перигрин, Ема и приятелите му животът обещава да бъде по-хубав от всякога. Всички прекарват дните си на плажа и чудатите деца вземат от Джейкъб уроци по „нормалност“.

  Но не е предопределено това да продължи дълго. Откриването на подземния бункер на дядото на Джейкъб дава нова информация за двойствения му живот като чудат ловец. Джейкъб узнава нови тайни за опасната дарба, която е наследил, и разкрива истини, които са се спотайвали в подсъзнанието му много преди да попадне в примката на мис Перигрин.

  Сега вече залогът е по-висок от всякога, тъй като Джейкъб и приятелите му се озовават в неизследваната територия на американските чудати – свят, който не разбират.

  Неподозирани перипетии и опасности ги очакват в тази невероятна нова книга за приключенията на мис Перигрин и нейните чудати деца, илюстрирана с старинни фотографии.

  Мнения на клиент

  Мис Перигрин Коментар от Ема Блум
  Супер! Нямам търпение да я прочета! Кога ще излезе в електронен вариант? Имам електронен четец и искам да я прочета оттам. Но може и да я купя, ако не излезе след Нова година. В момента чета втората книга, но по принцип съм чела цялата поредица без Атлас на дните. Просто ги препрочитам, защото това са ми любимите книги. Ако не сте чели Домът на мис Перигрин за чудати деца, Градът на гладните и Библиотеката на душите, направете го. Препоръчвам ви ги. Давам 5 звезди за Атлас на дните, въпреки че не съм я чела, защото съм повече от сигурна, че книгата е страхотна като предшествениците си. Имам много добро предчувствие за тази книга, а вие? (Публикуван на 23.12.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Атлас на дните - книга 4 (Домът на мис Прегирин за чудати деца)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг