Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Андрю Матюс

Андрю Матюс

Андрю Матюс е вече добре познат не само в родната си Австралия. Книгите му са преведени на 42 езика в над шейсет страни. Четат го и тези, които се страхуват, че „много хубаво не е на хубаво“, и онези, които вярват в поговорката „Всяко зло – за добро“. Матюс разколебава скептиците, окуражава реалистите и окриля оптимистите. Той има и свое уникално оръжие срещу мрачните мисли – веселите рисунки, с които сам илюстрира книгите си.

Освен с книгите си Андрю Матюс е международно известен лектор. Теми на лекциите му са личностното развитие, щастието, успеха и благоденствието. Над един милион души са присъствали на негови семинари и презентации в Австралия, Азия и Северна Америка. Матюс е прочут с чувството си за хумор и с необичайно бързото си рисуване „на живо”.

Андрю Матюс е истинска медийна звезда с участие в стотици радио и телевизионни предавания на четири континента.
Книгите му често се използват от психолози и психиатри по целия свят. В САЩ има дори университетски курсове, базирани на книгите му.

 

Задай във възходяща посока
 • Следвай сърцето си

  Следвай сърцето си

  от Андрю Матюс
  14,90 лв.

  Не се опитвай да променяш света, промени себе си!

 • Как работи щастието

  Как работи щастието

  от Андрю Матюс
  14,90 лв.

  „Щастието не е отсъствие на проблеми и болка. Те са част от промопакета, който получаваме като човешки същества, но който съдържа и гаранцията, че ще бъдем обичани, ще се смеем, ще плачем, ще се опитваме, ще падаме и ще се изправяме."

 

Задай във възходяща посока