Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Брандън Сандерсън

Брандън Сандерсън

Брандън Сандерсън е роден 19 декември 1975 г. в Линкълн, Небраска, САЩ. Защитил е магистърска степен в Младежки университет „Бригам“ по творческо писане.

След смъртта на Робърт Джордан, Брандън Сандерсън бе избран от Хариет МакДугъл (овдовялата съпруга на Робърт Джордан) да довърши последната книга от поредицата „Колелотона Времето“. Хариет е била много впечатлена от трилогията написана от Брандън, „Мистборн“.

На 30 март 2009 г. е обявено, че „Спомен за Светлина“, първоначално предвидена като последната книга от поредицата „Колелото на Времето“, ще бъде разделена на три части. Първата книга ще бъде издадена през ноември 2009 г., а останалите два тома през ноември 2010 г. и ноември 2011 г. Писателят уточни, че заглавията на първите два тома най-вероятно ще бъдат променени, но последната книга ще се нарича „Спомен за Светлина“ по волята на покойния Робърт Джордан.

Брандън Сандерсън живее в Прово, Юта.

 

Задай във възходяща посока
 • Легион

  Легион

  от Брандън Сандерсън
  7,90 лв.

  Стивън Лийдс, познат също като "Легион", е мъж с уникални умствени способности, които му позволяват да живее под формата на множество различни личности едновременно.

 • Към небето

  Към небето

  от Брандън Сандерсън
  35,00 лв.

  От десетилетия светът на Спенса е атакуван от извънземни. Пилотите са героите на оцелялата част от човечеството и Спенса мечтае да стане един от тях.

 

Задай във възходяща посока