Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Джейн Ан Кренц

Джейн Ан Кренц

С умението си да преплита вълнуващи любовни истории с динамични сюжети Джейн Ан Кренц се превърна във водещ автор в съвременната дамска проза. Милиони читатели по света очакват с нетърпение всеки следващ неин роман. Това обяснява, защо книгите й дебютират директно в Топ 5 на класациите за бестселъри. Романите й са предимно в жанра на романтичния съспенс, в който любовната интрига е умело съчетана с криминален сюжет. Кренц е майстор на напрежението. Тя умее да прикове вниманието така, както го правят най-добрите автори на трилъри като Джеймс Патерсън и Даниъл Силва.

Автор е на над 50 бестселъра в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Написала е над 170 романа под различни псевдоними, а общият тираж на книгите й надхвърля 30 милиона екземпляра. Тя е носител на наградата Джейн Остин Комеморътив Медъл на списание Романтик Таймс за приноса си в жанра на романтичната литература.
Завършила е Калифорнийския университет в Санта Круз с бакалавърска степен по история.

Джейн Ан Кренц живее в Сиатъл, Вашингтон.

 

Задай във възходяща посока
 • Горещи следи

  Горещи следи

  от Джейн Ан Кренц
  11,95 лв.

  Неналичен

  Бившият полицай Лутър Малоун има способността да изтрива злонамерени мисли от човешкото съзнание и по този начин да попречи на реализирането им.

 • Ангел хранител

  Ангел хранител

  от Джейн Ан Кренц
  14,95 лв.

  Неналичен

  Луси се намира в голяма опасност. Единствено Мейсън би могъл да я спаси отново...

 

Задай във възходяща посока