Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Джули Джеймс

Джули Джеймс

Джули Джеймс е родена на 5 ноември 1974 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ.

Завършва право в Юридическия колеж на Университета на Илинойс. Работи като служител към Щатския апелативен съд в Джаксънвил, Флорида. След това практикува като адвокат към една от големите адвокатски кантори в продължение на няколко години.

Докато работи като адвокат пише няколко сценария. Два от сценариите ѝ са приети от продуцентите в Холивуд и тя напуска работата си и се посвещава на писателската си кариера.

Тя преработва първия си сценарий в романа „Най-сексапилният мъж“, който е публикуван през 2008 г. и става национален бестселър.

През 2010 г. е издаден първият ѝ роман от поредицата „Адвокат и агент от ФБР“ - „Любовни престрелки“. Главни герои са упоритата и секси помощник-прокурорка Камерън Линде и завладяващият специален агент на ФБР Джак Палас, които разследват заплетени убийства, разкъсани между професионалната вражда и личностното си привличане.

Произведенията на писателката често са в списъците на бестселърите и са в списъците за най–добрите книги за 2011-2012 г. Преведени са на 16 езика по света.

 

Задай във възходяща посока
 • Неочаквано едно лято...

  Неочаквано едно лято...

  от Джули Джеймс
  11,90 лв.

  Неналичен

  Ако ви се чете някоя завладяваща история, която да стопли сърцето ви в студените зимни дни, „Неочаквано едно лято…“ е точно за вас.

 

Задай във възходяща посока