Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Катрин Айзък

Катрин Айзък

Познаваме Катрин Айзък от забавните й дамски романи „Шаферки“, „Почти женени“, „Списък с желания“, „Нежененият ми приятел“ и др., които пише под името Джейн Костело. Със своя непринуден, лек и шеговит стил тя си спечели милиони почитателки. Героините й са остроумни млади дами, които се справят с трудностите на ежедневието. Те не се различават от средностатистическата съвременна жена и именно затова са толкова близки до сърцата на читателките. Успешната й кариера като журналист (на 28 години е назначена за главен редактор на „Ливърпул Дейли Поуст“, което я прави най-младата жена, заемала тази длъжност в голям ежедневник във Великобритания) й помага да направи историите си интригуващи, вълнуващи и запленяващи. След девет публикувани романа споделя, че детската й мечти да стане писател се е сбъднала.

С десетата си книга - "Ти, аз, всичко", обаче авторката тръгва в съвсем различна посока.

Когато агентът й прочита първата чернова, е убеден, че книгата е много по-смела от всичко писано от нея до този момент и затова трябва да бъде публикувана под друго име. Така се ражда Катрин Айзък.

 

Задай във възходяща посока
  • Ти, аз, всичко

    Ти, аз, всичко

    от Катрин Айзък
    15,95 лв.

    Джес е на трийсет и две години и има тежко генетично заболяване. Въпреки че все още няма симптоми, тя знае, че коварната болест ще съсипе тялото и ума й.

 

Задай във възходяща посока