Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Константин Кацаров

Константин Кацаров

Константин Кацаров е роден на 29 юни 1970 г. в гр. Пловдив. От 1999 г. до днес е вокалист на популярната рок група „Ренегат“.

Има син Иван на деветнадесет години и дъщеря Християна на осем. Автор е на книгите „Дрибъл“ (2005 г.), първия български аудио-роман „Мутра“ (2006 г.) и романа „Какавида“ (2008 г.), написан съвместно с Надежда Йорданова, с която се познават само виртуално.


„Писател" е титла! Аз не съм писател. Почти сигурно е, че в този си живот няма и да стана. Аз съм автор на истории. Обичам да ги разказвам. Ако и след мен те се помнят, значи съм успял!“

Константин Кацаров

В последно време Константин Кацаров стана особено популярен и с участието си в „Гласът на България“. Той е един от най-атрактивните участници в шоуто и е част от отбора на Данчо Караджов.

За книгата

„Пепел” е книга за едно чуждо ежедневие – ежедневието на момчетата от хрониките в криминалните страници на вестниците. Обикновено ежедневие: с техните си грижи, с техните си проблеми, с които се справят по тяхному...

И ето това ежедневие Константин Кацаров е успял да превърне в сюжет за роман. Този роман може да ви стъписа, може да ви разгневи, но няма да ви позволи да го захвърлите, преди да сте стигнали до последната страница.

Където впрочем пише: „Моля, пази написаното, защото следва продължение.”

Имайте го предвид!
Христо Карастоянов

Няма добавени продукти в тази категория.