Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Мирзакарим Норбеков

Мирзакарим Норбеков

Мирзакарим Норбеков е роден през 1957 година в Узбекистан, в района на Самарканд. Работи като стенописец, учи в Андижанския институт по памукопроизводство, но няма завършено висше образование. 

През 1998 година в Москва авторът създава Институт за самовъзстановяване на човека. Институтът има представителства в 28 страни по света.

След драматични обрати в живота си Норбеков избира да служи на хората. Неговата главна цел е да предава знанията и мъдростта на изтока, натрупани през вековете, на готовите да я възприемат днес хора. Автор е на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят.

Книгите му ще ви помогнат да преоткриете себе си и да постигнете това, което желаете и заслужавате. Техните послания помагат на хиляди хора по света да открият своята сила и да постигнат вътрешен покой, като опознаят себе си. 

Много хора, посещавали лекциите на автора или чели книгите му, първоначално са се отнасяли скептично към неговите идеи, думи, препоръки. В последствие те са се уверявали сами, че всичко, което този човек казва, се превръща в реалност. 

Необходимо ви е още нещо, за да посегнете към книгите на Норбеков? Търсете го в себе си! Спира ви вероятно страхът да си признаете, че можете повече? Преодолейте го и позволете на Норбеков да ви помогне!

 

Задай във възходяща посока
 • Болест ли? По дяволите!

  Болест ли? По дяволите!

  от Мирзакарим Норбеков
  10,00 лв.

  Неналичен

  Благодарение на човешката глупост, пасивност и мързел - тези вечни врагове на здравето, на младостта и на възможностите ни за реализация, повечето хора сами попадат в продължителен плен на болестите.

 

Задай във възходяща посока