Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки

Роден 1947 г. на о.Хаваи (от 1959 г. Хаваи е приет за щат на САЩ), четвърто поколение японски американец (от смесен брак).

Завършва гимназия на острова, след което в 1965 г. се записва в Търговска морска академия, Кингс Пойнт, щата Ню Йорк.

1969 г. завършва и започва работа като помощник капитан на танкерни кораби в „Стандарт ойл”. Не изкарва и година и по собствено желание се записва като доброволец във войната с Виетнам.

Около две години е на военно обучение и прекарва година във Виетнам, като пилот на боен хеликоптер.

1974 г. започва работа като търговец в „Ксерокс” в столицата на Хаваи. След четири години започва собствен бизнес – произвежда портфейли от найлон и велкро за сърфисти.

1984 г. продава фирмата и заедно с жена си организират образователни курсове – обучения по инвестиране и повишаване на финансовата интелигентност.

1996 г. създават образователна игра „Cashflow” по подобие на „Монополи”.

Двамата със жена си инвестират постоянно във недвижимо имущество, като последният им проект е жилищна сграда с 300 апартамента в гр. Тълса.


Всички книги на Кийосаки се отличават с достъпен, обикновен език, но носещи доста информация и поука, не само в областта на финансите.

 

Задай във възходяща посока
 • Бизнес школа

  Бизнес школа

  от Робърт Кийосаки
  6,00 лв.

  Неналичен

  Във това второ издание на своя бестселър, Робърт Кийосаки осъвременява и разширява своите първоначални осем "скрити ценности" на мрежовия маркетинг.

 

Задай във възходяща посока