Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Сандра Браун

Сандра Браун

Сандра Браун е работила като модел и телевизионна водеща преди да се посвети изцяло на писателското поприще. С „Горещи страсти в рая“, „Огледален образ“, „С дъх на скандал“ и „Френска коприна“ Сандра Браун успява да покори множество американски и световни класации.

С всеки следващ успех, изразяващ се в милиони продадени екземпляри, писателката печели и признанието на критиците, които я увенчават с наградите Уелдънбукс, Далтън,наградата на Романс Райтърс ъв Америка за постижения в жанра, с отличителния знак на успеха на Американ Бизнес Уименс Асошиейшън, награда за изключителни литературни постижения и наградата Ей Си Грийн.

Така се стига до момента, в който милиони читателки по света се оказаха подвластни на неустоимата романтика на творенията й, преведени вече на 34 езика. По три от романите й са заснети филми.

За последните години Сандра Браун има 68 бестселъра в класацията на Ню Йорк Таймс, издала е над 75 романа и е продала над 80 милиона екземпляра по света! Тя е и единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията.

 

Задай във възходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2
 1. До краен предел

  До краен предел

  14,95 лв.

  Неналичен

  Журналист се впуска в преследване на убиец и разкрива потресаваща тайна за самия себе си...

  Вижте повече
 2. Димна завеса

  Димна завеса

  11,95 лв.

  Неналичен

  Разтърсваща история за корупция, предателство и отмъщение, в която двама души се изправят срещу всички в търсене на истината...

  Вижте повече
 3. Алибито

  Алибито

  14,95 лв.

  Неналичен

  Издаваната на над 30 езика бестселърова авторка Сандра Браун предлага зашеметяващо увлекателен роман за трудния избор между страстта и съвестта.

  Вижте повече

 

Задай във възходяща посока
Страница:
 1. 1
 2. 2