Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Светла Балтова

Светла Балтова

Светла Балтова е завършила Висшия медицински институт в Пловдив и е работила около 30 години като лекар със специалности вътрешни болести, кардиология и ревматология.

Интересите й в области като човешката съдба, живота и смъртта са я отвели към търсенията на духовното знание. Високо цени учението на Петър Дънов, събира негови лекции и беседи и ги публикува в поредица книги, издадени от ИК „Хермес“. Постепенно компетенциите и уменията й са се обогатили от срещите й с нейни колеги от чужбина, практикуващи по-екзотични видове медицина. Към момента Светла Балтова владее метода за лечение с цветните есенции на д-р Бах, паневритмия, антропософска и холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология.

В последните години помага на хората, които се обръщат към нея в процеса на своето себепознание. Практикува основно като холистичен терапевт и астролог. Също така преподава Бах-терапия в холистичната школа „Хомеохелп“.

 

Задай във възходяща посока
 • Планетите и ритъмът на човешкия живот

  Планетите и ритъмът на човешкия живот

  от Светла Балтова

  Нормална цена: 11,95 лв.

  отстъпка -25%

  Промоционална цена: 8,96 лв.

  Човешкият живот, с всичките му неочаквани обрати, се тъче от невидимите нишки на планетните ритми.

 • Новата медицина

  Новата медицина

  от Светла Балтова

  Нормална цена: 17,95 лв.

  отстъпка -25%

  Промоционална цена: 13,46 лв.

  Д-р Балтова е сред водещите експерти по лечение с цветните есенции на д-р Бах, паневритмия, холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология

 

Задай във възходяща посока