Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Тамара Уебър

Тамара Уебър

Преди да се захване професионално с писане Тамара Уебър работи като академичен съветник, преподавател по икономика, офис мениджър на планетариум и дори служител в соларно студио. Омъжва се за ученическата си любов, от когото има три вече пораснали деца. Определя себе си като безнадеждна романтичка, която обожава книги с щастлив край.

Издава сама романа си „Лесна“ като електронна книга, която за кратко се превръща в истинска интернет сензация и продава 150 000 екземпляра. Огромният успех на книгата привлича вниманието на голямото американско издателство „Пенгуин“, което откупува правата за издаването й и я превръща в межуднароден бестселър, преведен на 26 езика. Романът заема челните места в класациите за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, „Амазон“ и „Барнс и Нобъл“. „Лесна“ е първото заглавие от романтичната поредица „Контурите на сърцето“, предназначена за момичета между шестнадесет и тридесет години.

„Ню адълт“ жанрът добива голямата си популярност през последните две години. Основни негови теми са: напускането на родния дом, извоюването на самостоятелност и свързаната с нея загуба на невинност, осъзнаването на собствената сексуалност и значението й, изборът на образование и след това кариера, създаването и запазването на приятелства.

 

Задай във възходяща посока
 1. Уязвим - книга 2 (Контурите на сърцето)

  Уязвим - книга 2 (Контурите на сърцето)

  14,95 лв.

  Неналичен

  Животът на Ландън се дели на две половини: преди и след.

  Вижте повече
 2. Лесна - книга 1 (Контурите на сърцето)

  Лесна - книга 1 (Контурите на сърцето)

  14,95 лв.

  Неналичен

  Първото заглавие от серия „Контурите на сърцето“, оглавило класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

  Вижте повече

 

Задай във възходяща посока