Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Българите преди България - книга 3 (Поредица Родина)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Българите преди България - книга 3 (Поредица Родина)

  от Пламен Петков
  издател: Труд
  25,00 лв.
  ISBN: 9789543981434
  Наличност: В наличност
  Година: 2012г.
  Страници: 212 стр.
  Размер: 21х28
  Тегло: 1.1250 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  „Българите преди България” е посветена на величествената съдба на нашите предци преди основаването на Аспарухова България. В нея ще намерите всички известни до този момент древни текстове, които разказват за техните бит, култура, обичаи и нрави. Десетки непоказвани досега снимки и илюстрации ще помогнат на читателите да се пренесат във времето, когато се е раждал българският народ и да видят света през очите на древните българи.

  Изданието е специално посветено на професора по археология Рашо Рашев, който е един от най-видните изследователи на прабългарите.

  Книгата е уникален разказ за богатата, драматична и величествена съдба на българите от тяхната поява до създаването на българската държава. В нея ще прочетете автентичната най-древна история на българите - такава, каквато са я описали самите българи и техните антични и средновековни съвременници. Книгата съдържа уникални откъси от стари хроники, каменни надписи и летописи, които ще дадат възможност на всеки читател сам да влезе в ролята на историк. Множеството илюстрации, карти и снимки ще ви пренесат в света на древните българи, които продължават да бъдат един от най-загадъчните народи в историята.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Българите преди България - книга 3 (Поредица Родина)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг