Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Искам да науча повече по български език и литература за 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Искам да науча повече по български език и литература за 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

  от Лилия Вълкова, Христина Сергеева
  издател: Булвест 2000
  5,50 лв.
  ISBN: 9789541811641
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2017г.
  Страници: 68 стр.
  Размер: 21х28
  Тегло: 0.1800 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Учебното помагало разширява и допълва подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности, придобити в задължителните часове във 2. клас. Разработените в него 32 теми изцяло следват усвоеното учебно съдържание от всяка седмица. Те са представени на две страници. Предложени са и теми за входяща и изходяща диагностика.

  Помагалото съдържа:

       - разнообразни и занимателни дейности, които допринасят за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците;

       - текстове за усъвършенстване на уменията за четене и разбиране, съобразени с възрастовите особености на второкласниците;

       - занимателни задачи – за рисуване и оцветяване, за свързване, за избор на верен отговор, кръстословици и др.;

       - задачи за създаване на различни видове текстове, заложени в учебната програма за 2. клас;

       - функционални илюстрации към познати за учениците литературни произведения. Те улесняват възприемането и изпълнението на задачите и създават позитивна нагласа за работа.

  Помагалото може да послужи на учениците, учителите и родителите в езиковото и литературното обучение във 2. клас. Предложена е и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по БЕЛ в избираеми учебни часове.

  Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Искам да науча повече по български език и литература за 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг