Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Божигроб - книга 2 ( Нивганощ )

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  29,90 лв.
  ISBN: 9789542721505
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2018г.
  Страници: 656 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.6600 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Една безмилостна млада убийца продължава своето пътешествие към отмъщението в ново епично фентъзи от автора на бестселъри на The New York Times Джей Кристоф!

  Мия Корвере е намерила своето място като острие на Девата на Благословеното убийство, но мнозина в Червената църква смятат, че тя далеч не го заслужава. Упражнявайки кървавия си занаят в едно от най-затънтените кътчета на Републиката, тя така и не се доближава до крайната си цел – смъртта на консул Скайва и кардинал Дуомо. А след фатален сблъсък със стар враг Мия започва да подозира мотивите на Червената църква…

  Когато е обявено, че Скайва и Дуомо ще имат рядка публична изява по случай закриването на игрите в Божигроб, Мия се опълчва срещу Църквата и продава себе си като гладиатор в замяна на възможността да ги елиминира. На арената Мия открива нови съюзници, по-добри противници и още повече въпроси за необичайното си влечение към сенките. Но докато все повече заговори биват разкрити, а броят на жертвите продължава да нараства, Мия е принудена да направи избор между лоялността и отмъщението и да разкрие тайна, която би могла да промени целия ѝ свят.

   

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Божигроб - книга 2 ( Нивганощ )

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг