Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Чаената роза - книга 1 (Чаената роза)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Чаената роза - книга 1 (Чаената роза)

  от Дженифър Донъли
  издател: Orange books
  19,90 лв.
  ISBN: 9786191710201
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2015г.
  Страници: 800 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Една внушителна история за убийства и отмъщение, за една любов, изгубена и спечелена отново... за една жена, твърдо решена да победи. 

  Източен Лондон, 1888 година.

  Град, където крадци, проститутки и мечтатели смесват сенките си в мъглите. Град с улици, които денем приютяват играещи деца, а вечер позволяват на убийците да се разхождат спокойно.

  Там, където най-светлите мечти срещат тъмната истина, живее и Фиона Финеган. Тя работи в голяма фабрика за чай, но мечтае един ден да притежава собствено магазинче заедно с детската си любов Джо Бристоу. Двамата се обичат силно и са готови да жертват всичко, за да постигнат мечтите си. Но жертвите ще се окажат повече, отколкото и двамата някога са предполагали.

  Животът на Фиона се преобръща, когато един жесток човек ѝ отнема всичко, което някога е имала. След като дори собственият ѝ живот е застрашен, тя е принудена да напусне Лондон и да отиде в Ню Йорк. Вместо да се свие в черупката си, Фиона поема риск в името на мечтите си и започва да търгува с чай в Манхатън. Но призраците на миналото витаят наоколо и не ѝ дават покой. Затова тя се връща в Лондон, където едно смъртоносно съперничество с миналото ѝ става ключ за бъдещето.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Чаената роза - книга 1 (Чаената роза)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг