Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Човекът, който не беше убиец - книга 1 (Себастиан Бергман)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Човекът, който не беше убиец - книга 1 (Себастиан Бергман)

  от Юрт и Русенфелт
  издател: Ера
  16,99 лв.
  ISBN: 9789543893522
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2015г.
  Страници: 440 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.3400 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Дори и най-тъмните тайни няма да останат потулени завинаги.
  Защото най-дълбоките ни страхове ще ги изкарат на светло…

  Младежът Рогер Ериксон от провинциалното градче Вестерос изчезва безследно. След няколко дни бездействие местната полиция организира претърсване, което приключва със стряскащо откритие – тялото на Рогер е намерено в горското тресавище.

  Случаят е поет от Националния отдел за разследвания на убийства начело с Торкел Хьоглунд. Но в града той изненадващо среща стар познат…

  Себастиан Бергман. Брилянтен криминален психолог, топ експерт по серийни убийци. Всеизвестен женкар. Арогантен и силно недолюбван от колегите си.

  Бергман се е оттеглил от полицията след трагичната загуба на семейството си. Но сега той отчаяно търси достъп до полицейските досиета поради лични мотиви и се съгласява да помогне на разследването. Екипът не е особено ентусиазиран. Ала доказаният професионалист Бергман е незаменим. Защото в малкия град има не една покварена душа…

  „Човекът, който не беше убиец” е първият роман със Себастиан Бергман в главната роля. Необичайно динамичен, богат на плътни колоритни образи и със силни социални послания, „Човекът, който не беше убиец” разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А авторите  заемат достойно място в лигата на Ю Несбьо и Стиг Ларшон.

  ***

  Юрт и Русенфелт са сценаристи на шведския минисериал „Себастиан Бергман” (оригинално заглавие „Den fördömde”, буквално „Прокълнатия”. Участват и в сценарния екип на шведско-датско-германския сериала „Мостът” (оригинално заглавие „Bron/Broen”).

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Човекът, който не беше убиец - книга 1 (Себастиан Бергман)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг