Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Да се храним, за да живеем

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  20,00 лв.
  ISBN: 9786197080100
  Наличност: В наличност
  Година: 2015г.
  Страници: 384 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.6000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Книгата на д-р Джоуел Фърмън представлява истински пробив в досегашния здравно-лечебен модел. Едно послание от медицината на бъдещето, което вече е в ръцете ви. То носи силата на природата, която може да ви промени и превърне в  здрави и инициативни човешки същества, поели живота и щастието си в свои ръце.
  д-р Георги Гайдурков, ръководител на Консултативен център за безлекарствена терапия

  Книгата на д-р Джоуел Фърмън ни помага да влезем във форма с ясен и изпълним 6-седмичен план, следван от план за живот, който да ни запази здрави дълги години, както и с множество здравословни рецепти, които да направят промяната по-интересна. Най-голямото достойнство на тази книга обаче е, че ни дава храна за размисъл и правото на избор, чрез които да бъдем неподвластни на старите модели и натрапчивите реклами. Митове, изграждани десетки години, се разпадат, подложени на непредубедените изследвания на съвременната наука и здравия разум.

  Д-р Джоуел Фърмън е американски лекар и изследовател, който специализира в областта на превенцията и лечението на множество заболявания чрез промяна в храненето и други естествени методи.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Да се храним, за да живеем

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг