Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Дани – шампион на света

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Дани – шампион на света

  от Роалд Дал
  издател: Ентусиаст
  14,00 лв.
  ISBN: 9786191640195
  Наличност: В наличност
  Година: 2012г.
  Страници: 224 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.2900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Сега ще те посветя в най-голямата тайна на живота си.

  Дани обичаше баща си изключително много, ала си представете само какво му беше, когато разбра, че той престъпва закона! Дори възрастните понякога нарушават правилата, но Дани беше сигурен, че татко му е все още добър, мил, умен и пълен с блестящи идеи.

  Присъединете се към тях двамата в това вълнуващо приключение, защото те се надяват да приведат в действие най-дръзкия и опасен план на всички времена.
  Десет процента от авторското възнаграждение от продажбата на "Дани - шампион на света" се даряват на фондация "Роалд Дал".

  "Дани - шампион на света" е единствената книга на автора, в която са описани негови лични преживявания и опит. Историята на която се базира книгата започва в Бъкингамшир, където Роалд Дал се запознава с човек на име Клод, който работи в местната месарница. Клод бил страстен бракониер и двамата често се промъквали посред нощ в местната гора, за да ловят фазани. Дал никога не успял да улови и една птица, но въпреки това се наслаждавал на вълнуващото приключение.

  През 1989 г. по книгата е съдаден филм с режисьор Гавин Милър. Главните роли са поверени на звездата Джеръми Айрънс (бащата на Дани) и неговият син Самюъл Айрънс (Дани), а Роби Колтрейн се изявява като злодея Виктор Хейзъл.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Дани – шампион на света

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг