Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Диктовки за развитие на писмената реч в 4. клас (Булвест 2000)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Диктовки за развитие на писмената реч в 4. клас (Булвест 2000)

  от Татяна Борисова, Катя Никова и др.
  издател: Булвест 2000
  3,00 лв.
  ISBN: 9789541805022
  Наличност: Не е наличен
  Страници: 64 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.0900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  С помагалото „Диктовки за развитие на писмената реч в 4. клас“ завършва поредицата, разработена от авторския колектив за целия курс на обучение от първи до четвърти клас и е съобразено с утвърдената от МОН Учебна програма по български език и литература за 1.–4. клас.

  Целта на помагалото е да подпомогне работата на учителя по развитие на писмената реч на четвъртокласниците.

  В помагалото се предлага разнообразен материал за диктовки (думи, словосъчетания, изречения, текстове), включващ предвидените за изучаване правописни закономерности в 4. клас, отразени в Учебната програма по български език и литература.

  Структурирането на словесния материал в помагалото е съобразено с последователността на урочните теми в учебника по български език за 4. клас, разработен от същия авторски колектив и одобрен от МОН.

  Материалът по всяка тема може изборно да се ползва от учителя в различни моменти от урока по български език (в уводната част, в основната част или в заключителната част), както и в различни видове уроци (за нови знания, за упражнение, за обобщение).

  Материалът в помагалото позволява включването в обучението на четвъртокласниците на различни видове диктовки: обикновена слухова (учителят диктува, а учениците пишат); подборна (учителят диктува включения материал, а учениците записват само определена от учителя част); самодиктовка (на основата на записан под диктовка материал учениците сами пишат допълнително думи, словосъчетания или изречения и т.н.).

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Диктовки за развитие на писмената реч в 4. клас (Булвест 2000)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг