Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Дотук с издънките

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,95 лв.
  ISBN: 9789542618317
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 336 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.2900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Понякога любовта идва точно когато си спрял да я търсиш.

   

  Мари е изритана от дома си. И то от мъжа, когото е смятала за любовта на живота си цели десет години. Сега той си има страхотна нова приятелка, бяло пухкаво коте за домашен любимец и безгрижен живот. Но не задълго, защото Мари смята да си отмъсти, което включва и похищението на котарака.

  Убедена, че всички беди в живота й произтичат от мъжете, тя решава да ги наказва при най-малкото провинение. Тържествено се отрича от любовта, а на работа оглавява заговор срещу шефовете тирани.

  Решимостта й обаче се разклаща, когато получава писмо от таен обожател. Мари е развълнувана и подозира всеки мъж около нея. Тя се заема да разкрие самоличността му и попада в куп нелепи и комични ситуации. Писмата й показват, че нежността и искреността все още съществуват. И че човек не бива да заключва сърцето си, колкото и да е наранен.

  Мнения на клиент

  Страхотна! Коментар от Mytime
  Много се забавлявах и съм страшно щастлива, че реших да си купя книгата. Много разтоварваща, препоръчвам! (Публикуван на 30.07.19)

  Коментар от Ния
  Смях през сълзи, прекрасна както всяка книга от Льогардиние до тук! Защо ги издавате толкова бавно?! (Публикуван на 20.11.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Дотук с издънките

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг