Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Две малки момиченца в синьо

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Две малки момиченца в синьо

  от Мери Хигинс Кларк
  издател: Бард
  14,99 лв.
  ISBN: 9789545857454
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2006г.
  Страници: 336 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Във великолепния си нов роман Мери Хигинс Кларк използва мистерията на телепатията между близнаците, с чиято помощ една майка успява да намери своето отвлечено дете, смятано за мъртво.

  Маргарет и Стийл Фроли празнуват третия рожден ден на момиченцата си - Кели и Кати, като организират детско празненство в новия си дом.

  Вечерта след тържеството на децата двамата отиват на официална вечеря в Ню Йорк. Когато се връщат вкъщи, полицията вече е там. Бавачката е намерена в безсъзнание, децата са изчезнали, а в спалнята им е оставена бележка с искане за откуп. Похитителят съобщава, че при предаването на откупа ще съобщи къде ще бъдат оставени момиченцата. И той се обажда наистина, но в колата, паркирана зад изоставен ресторант, е само Кели. Шофьорът е мъртъв, край него е оставена бележка, в която се обяснява, че случайно е убил Кати и е хвърлил тялото и в океана.

  На заупокойната служба за Кати сестричката и Кели дърпа майка си за ръката и и прошепва: “Мамо, Кати много се страхува от онази жена. Тя иска да се прибере вкъщи.”

  Като включва добре документирания, макар и необяснен напълно феномен, свързан с телепатията на близнаците, Мери Хигинс Кларк ни въвлича в една затрогваща магическа история със сложни характери и ескалиращо напрежение.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Две малки момиченца в синьо

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг