Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Единственият спомен на Флора Банкс

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Единственият спомен на Флора Банкс

  от Емили Бар
  издател: Кръгозор
  14,00 лв.
  ISBN: 9789547713796
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 272 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Една-единствена целувка – това е всичко, което помня.Един-единствен спомен – това е всичко, което имам.И едно черно камъче в ръката ми...

  Флора Банкс е на 17 и не помни нищо, защото има частична амнезия. Тя не помни на колко години e, какво е правила преди няколко часа, къде е ходила и какво трябва да върши. Затова ръцете й са изписани с указания,  с думи за напомняне и странната фраза – Флора, бъди смела! Живее със спомените си на 10-годишна и познава само родителите си и най-добрата си приятелка от детството Пейдж. 

  Но една целувка променя всичко! 

  Дрейк – гаджето на Пейдж, в нощта преди да замине за Норвегия, целува Флора. Това е единственият спомен, който остава трайно в съзнанието й. Тя е убедена, че само момчето  може да й помогне и да я върне към нормалния живот. Затова тръгва за далечния Свалбард, за да намери Дрейк и истината за себе си. Но намира много повече.
  Дали това, което ще открие, няма да промени отношението й към най-близките? И как да разбере на кого да вярва, когато не може да се довери дори на себе си?

  Едновременно трогателна, позитивна и романтична история, но не такава, каквато очаквате!

   

  ***

  Емили Бар работи като журналист в Лондон. Учила е история на изкуствата в института Courtauld и печели наградата „Журналист на годината“ на Guardian Student пред 1994 г. Автор е на много романи. „Единственият спомен на Флора Банкс“ е първата ѝ книга за тийнейджъри. 

   

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Единственият спомен на Флора Банкс

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг