Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Енциклопедия на лечебните растения в България

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Енциклопедия на лечебните растения в България

  от Илия Ланджев
  издател: Труд
  14,99 лв.
  ISBN: 9789543984831
  Наличност: В наличност
  Година: 2010г.
  Страници: 552 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.5800 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Второто издание на “Енциклопедия на лечебните растения в България” ще помогне на всеки да организира своя живот по здравословен начин и да живее без болести.

  Лечението с билки се прилага в народната ни медицина от дълбока древност. Използвайки природните богатства, старите българи са установили, че употребата на билки намалява риска от определени заболявания, както и подпомага лечението на вече съществуващи. 

  “Енциклопедия на лечебните растения в България” предлага на читателите пълна информация за над 220 билки. От книгата ще научите кои билки са най-подходящи за дадено заболяване. Как да събирате, сушите и приготвяте отвари от лечебните растения. Коя част от билката се използва и при какви болести. Кои растения могат да имат отровен ефект и в какво количество трябва да се прилагат. Как да прилагаме билките в домашната козметика и профилактиката на тялото. Безценни са рецептите в последната част на книгата. Авторът, магистър-фармацевт с дългогодишна практика, е събрал проверени от опита рецепти и съвети за най-често срещаните заболявания. 

  В новото, второ издание ще откриете още повече рецепти и съвети. А цветните приложения ще ви ориентират в света на билките и лечебните растения.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Енциклопедия на лечебните растения в България

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг