Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Езикови задачи за 1. клас (Просвета)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  6,90 лв.
  ISBN: 9789540131856
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 108 стр.
  Размер: 21х29
  Тегло: 0.2800 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Учебното помагало "Езикови задачи за 1. клас" има за цел да повиши нивото на знания по български език на първокласниците. С изпълнението на задачите в него децата ще се приучат да работят самостоятелно вкъщи и в клас.

  Задачите в помагалото са разнообразни. Предвидено е учениците да пишат, да рисуват, да оцветяват, да правят звуков анализ на думи, да пишат текстове под диктовка. Занимателният характер на задачите улеснява работата на децата и я прави по-интересна. Игровите похвати при изпълнението на задачите поддържат интереса на първокласниците.

  Помагалото е съобразено изцяло с учебната програма по български език и литература за 1. клас. То може да се използва и към двата буквара на издателство Просвета. Препоръчваме работата с него както в часовете за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка, така и за домашна работа. Задачите могат да се използват както за индивидуална, така и за групова работа в клас.

  Структурата на помагалото е подчинена на учебната програма. За изучаването на всяка буква са предвидени по две страници. В следбуквения период са включени интересни текстове от наши и чужди автори.

  За улесняване на работата на първокласниците се използват и условни знаци. Те подпомагат разбирането на задачите и тяхното изпълнение.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Езикови задачи за 1. клас (Просвета)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг