Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

География и икономика за 10. клас (Просвета)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  География и икономика за 10. клас (Просвета)

  от С. Дерменджиева, П. Събева и др.
  издател: Просвета
  17,00 лв.
  ISBN: 9789540138268
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 208 стр.
  Размер: 21х29
  Тегло: 0.5350 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Учебникът по география и икономика за 10. клас съдържа актуална, систематизирана, достъпна и богато илюстрирана информация за природата, населението, селищата, стопанството и районите за планиране в България. Учебникът се характеризира с яснота и точност на езика. Той е конструиран така, че да осигури възможност на учениците да разбират, да научават, да доказват, да избират позиция, т.е. да мислят. 

  Чрез учебника учителят може да прилага и съчетава традиционни и съвременни форми, методи и подходи при организиране на учебния процес с активно включване на елементи на изследователския и на проблемния подход и използване на възможностите на информационно-комуникационните технологии.

  Учебното съдържание е разработено с помощта на три типа уроци: за нови знания, за дейности, и за обобщение и преговор. В началото и в края на учебника са разработени 1 урок за начален преговор и 4 урока за преговор с варианти на тестови задачи и въпроси за проверка на входното и изходното равнище на знанията и уменията на учениците. 

  Учебникът осигурява отлични възможности за самостоятелно учене и творческа дейност. Задачите и въпросите имат различна степен на трудност и отговарят на компетентностите, заложени в учебната програма.

  В учебника има речник и апарат за ориентиране.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: География и икономика за 10. клас (Просвета)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг