Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Година Първа - книга 1 (Хроники на Вестителката)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Година Първа - книга 1 (Хроники на Вестителката)

  от Нора Робъртс
  издател: Бард
  17,99 лв.
  ISBN: 9789546558558
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 448 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  „Година първа“ е началният том на трилогия, по-сложна и многопластова от всичко написано досега от Нора Робъртс. Въпреки че е изпълнен с магия, романът в крайна сметка е за семейството, общността и онова, което свързва хората.

  Гибелта се появява неочаквано и се разпространява светкавично. Страхът плъзва още по-бързо. За няколко седмици, всичко, на което хората разчитат, започва да им се изплъзва. Няма електричество, законността и правителството рухват и повече от половината население на земята измира.

  На мястото на реда настъпва хаос. Науката и технологията отстъпват назад, изместени от магически способности. Някои са добри, като силите, които се зараждат у Лана Бингъм, която живее заедно с приятеля си Макс, но някои са черни, зли, родени от злоба и отчаяние, като онези, които вилнеят в Ню Йорк Сити и в зловонните тунели под града. А някои се таят и у най-близките.

  Когато се разчува, че нито онези с имунитет към Гибелта, нито сдобилите се с нови сили са в безопасност от военните, които залавят всички оцелели, за да ги затворят в центрове за опити, Лана и Макс решават да напуснат съсипания Ню Йорк. В същото време и други се опитват да се измъкнат от града – Чък, хакер и технически гений, Арлис, журналистка, Фред, стажантка в телевизията, която крие неподозирани сили. Скоро ще се срещнат с Рейчъл и Джона, които са надвили отчаянието и в името на бъдещето се отправят към свободата и щастието.

  Попадат в нов свят, в който всеки оцелял може да бъде дивак или спасител, но те ще открият в него истинска красота.

  ***

  Страхотна апокалиптична история с магичен привкус, изпълнена с романтика, мистерия и опасности!

  - Пъблишърс Уикли

  Мнения на клиент

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Година Първа - книга 1 (Хроники на Вестителката)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг