Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Ханибал – кървави полета

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Ханибал – кървави полета

  от Бен Кейн
  издател: Бард
  19,99 лв.
  ISBN: 9789546559289
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 464 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Той изгаря от желание да унищожи Рим!

  Кървавите полета на Кана пазят тайната на едно от най-свирепите сражения в историята. Но кой ще надделее? Ханибал и картагенците или могъщите легиони на Рим?

  Офанзивата на Ханибал срещу Рим продължава. След преминаването на Алпите той се отправя на юг, за да се срещне с врага. С него е и младият Ханон. Подобно на генерала си, той изгаря от желание да унищожи Рим. Мечтата им е почти осъществена.

  Започва игра на котка и мишка, в която Ханибал търси сражение, а римските военачалници всячески се опитват да го избегнат.

  Битката обаче рано или късно трябва да се състои. Двете армии се изправят една срещу друга под изпепеляващото лятно слънце.

  Мястото е Кана. Сблъсъкът ще остане в историята като един от най-кървавите на всички времена. Битка, в която Ханон трябва да се сражава както никога досега.

  Зашеметяващите екшън сцени и атмосферата са толкова автентични, че бойните викове буквално могат да бъдат чути. Съвършено достоверните герои карат историята да оживее с цялата си ужасна и в същото време увлекателна реалност. „Ханибал: Кървави полета“ ни връща в миналото с интелигентност, брутална сила и страст.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Ханибал – кървави полета

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг