Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Игра на лъжи

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

    15,00 лв.
    ISBN: 9789542826644
    Наличност: В наличност
    Година: 2018г.
    Страници: 364 стр.
    Размер: 14х21
    Тегло: 0.3200 кг.
    Корица: мека
    Цветност: черно/бяла
    Език: български
     
    Сподели

    Анотация

    Полицията твърди, че е самоубийство.
    Ана твърди, че е убийство.
    Всички грешат.

     

    Преди година Каролин Джонсън решава да сложи край на живота си. Тя се самоубива по същия начин, по който го е сторил няколко месеца по-рано съпругът ѝ. Оттогава дъщеря им Ана се опитва да се примири със загубата на родителите си. Самата тя наскоро е станала майка и има нужда от Каролин повече от всякога.

    Анонимна картичка обаче събужда съмненията ѝ и тя започва собствено разследване, което ще промени живота ѝ и ще изкара от килера скелети, които може би е било по-добре да си стоят там. 

    Какво всъщност знае Ана за родителите си, за своите най-близки приятели, за мъжа, с когото живее? Кой казва истината и кой я заблуждава? Параноята ли я кара да си задава тези въпроси, или зловещите инциденти, които започват да я стряскат в дома ѝ са знак, че нещо дълго време е било скривано от нея?

     

     Игра на лъжи е новият зашеметяващ психологически трилър от създателката на бестселърите Оставих те да си отидеш и Виждам те Клеър Макинтош.

     


    „Още една сензация, която ще ви държи будни до късно, за да четете глава след глава. Вече няма съмнение – Клеър Макинтош е голям талант.“

    Лий Чайлд

    Оставете своето собствено мнение

    Вие разглеждате: Игра на лъжи

    Как ще гласувате за този продукт?*
     1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
    Рейтинг