Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Игри на смърт

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  17,00 лв.
  ISBN: 9789544093723
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 350 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.2700 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Добре дошли в сайта "На живо"! Тук можете да пресъздадете и да изживеете най-съкровените си фантазии. Искате да изкачите Еверест, да присъствате на концерт на "Ролинг Стоунс", да изживеете зашеметяваща любовна история? Готово! Можете да имате всичко, и то докато си седите на креслото у дома. Нещо повече - докато се наслаждавате на виртуалните си фантазии, ще се освободите от задръжките, налагани от нормите на обществото.

  Запознайте се с Ник Колдуел - гений в областта на компютърните технологии, който е принуден да се откаже от следването си в Масачузетския технологичен институт - няма как, налага му се да работи, за да издържа болната си майка. Помощта от някогашния му състудент Том идва тъкмо навреме - благодарение на него Ник е назначен в "На живо" - компания, предлагаща на пристрастените към социалните медии неописуеми онлайн изживявания. А работата му е тайно да наблюдава сцените, създадени от потребителите, но не самоцелно, а за внедряване на нови технологии. Работа като работа, докато една нощ той не попада на сцена с участието на синеоко момиче, което накрая е убито от мъжа, представящ се под псевдонима Дьо Сад. Ник е обсебен от младата жена и не може да се отърси от спомена за нея, макар да знае, че случилото се е въображаемо.

  Въображаемо е до момента, в който се появява информация за убита млада жена, която поразително прилича на момичето от фантазията на Дьо Сад. Измислицата се превръща в жестока реалност. Убийствата продължават и от Бостънската полиция започват разследване, в което неохотно включват Ник и приятелката му Ивет - умела хакерка. Само че при виртуалната реалност нищо не е каквото изглежда, и събитията започват да стават зловещи...

   

  "Трилър, изпълнен с толкова неочаквани обарти, че тъкмо когато си кажете: "Този е убиецът!", следва изненада, напомняща удар между очите - бум! Браво, Дейвид Хосп!"

  Ню Йорк Таймс

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Игри на смърт

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг