Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Илюминатите: тайното общество, което похити света

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Илюминатите: тайното общество, което похити света

  от Джим Марс
  издател: Дилок
  30,00 лв.
  ISBN: 9789542902607
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 496 стр.
  Размер: 16х24
  Тегло: 0.6000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Смразяващи посвещения. Големи банкови и финансови манипулации. Възможни връзки със семействата Рокфелер, Ротшилд, Адамс и Буш. Правейки преглед на доказателства, документи и връзки, „Илюминатите: тайното общество, което похити света" на печелилия награди журналист и писател Джим Марс хвърля светлина върху историята, делата, непрекъснатото влияние и габелната и скрита власт на този таен орден.

  Проучвайки експертите - от тези, които омаловажават илюминатите като краткотрайна група без особени последствия, до скептиците, които дръзват да поставят под съмнение обясненията и декларациите на правителството, - Марс пресича дивите спекулации и опитите критични мислители да бъдат накарани да замлъкнат, за да разкаже истинската история на тази тайна клика. Той разследва техния произход като „Древните и озарени пророци от Бавария", изображението върху еднодоларовата американска банкнота на всевиждащото око и пирамидата на обратната страна на Държавния печат на САЩ, Протоколите - или процедурите - за узурпиране на национални правителства и постигане на световна доминация, символизма, откриван в днешните лога на международните корпорации, тамплиерите, асасините, „Череп и кости", „надуващите свирката", революциите във Франция, Русия и Америка, и още, и още много. Богатство, власт и интриги се обединяват в това задълбочено изложение 'за илюминатите, тяхната история, връзки с могъщите хора и мястото им в съвременна Америка.

  ***

  „...истината за илюминатите е разкрита. ...Джим Марс - този аналитичен копой - подрежда всички парчета от пъзела..."

  - JazmaOnline

  „...описва историята и произхода на илюминатите, тяхно предполагаемо влияние върху държавното управление и финансите, символизма на илюминатите, който продължава да се открива и днес, и представянето на илюминатите в популярната култура..."

  - Protoview Book News

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Илюминатите: тайното общество, което похити света

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг