Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Информационни технологии за 8. клас + CD (Просвета)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Информационни технологии за 8. клас + CD (Просвета)

от Елиза Стефанова, Мирослава Николова, Дафинка Митева и др.
издател: Просвета
9,00 лв.
ISBN: 9789540134277
Наличност: В наличност
Година: 2017г.
Страници: 60 стр.
Размер: 21х29
Тегло: 0.1900 кг.
Корица: мека
Цветност: цветна
Език: български
 
Сподели

Анотация

Учебникът по информационни технологии за 8. клас на издателство „Просвета“ има за цел да отговори на нуждите на обществото от дигитално компетентни млади хора, които използват ефективно и етично модерните информационни и комуникационни технологии за решаване на ежедневни проблеми, за комуникация и себеизразяване.

При създаването му авторите са интегрирали дългогодишния си опит по множество национални и международни проекти, свързани със съвременните методи за обучение с помощта на информационните и комуникационните технологии.

Всеки от уроците включва предизвикателни контексти, както и допълнителни задания с практически приложим резултат. Основният обект във всеки урок е т. нар. Мисия – проблемна ситуация, която учениците трябва да изпълнят. Преодоляването ѝ гарантира и постигането на очакваните от учебната програма резултати. При изпълнението на поставените предизвикателства учениците разполагат с различни помощни средства – карета с описание на новите концепции, карета с допълнителна информация и инструменти за работа, карета с трикове, описващи различни техники за постигане на конкретни резултати. За удобство новите понятия са изведени в таблица в началото на урока. След всяка тема има тест за самопроверка на усвоените знания и умения.

Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

Оставете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Информационни технологии за 8. клас + CD (Просвета)

Как ще гласувате за този продукт?*
 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
Рейтинг